Programma
Paradiso

Adje X Cho

Adje X Cho

zaterdag 4 juni 2016

zaterdag 4 juni 2016

Paradiso presenteert Adje X Cho in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

Adje en Cho​ brachten dit voorjaar het gezamenlijke album ‘Konings’ uit. De dag waarvan je wist dat hij ging komen is nu ook in zicht, 4 juni staan ze samen op het podium. Kenners weten: Adje & Cho zijn aan elkaar gewaagd. Ze vullen elkaar aan, ze inspireren elkaar en het podium is voor beiden een beest welke ze met gemak weten te temmen.

Waar Cho met 'Misschien wel hè?!’ één van de grootste hiphop hits van 2015 had, ging Adje hem voor met 'Hele Meneer’. Vorig jaar bracht Adje zijn laatste EP ‘De Situatie’ uit, waar onder andere de clubhit ‘Verlof’ op stond. De rappers werkten de afgelopen jaren veelvuldig samen aan projecten als Sloddervosgang en de 'Straight Outta Control' EP, een samenwerking met Big2, Mocromania en Dio.

De avond zal niet alleen in het teken staan van hun gezamenlijke werk, maar vooral ook draaien om nieuw materiaal dat binnenkort uitgebracht zal worden. Adje is bezig met zijn nieuwe EP,  Cho staat op het punt zijn debuut album te droppen. Beide heren staan te popelen er een bijzondere avond van te maken, vol hits, classics en nieuw materiaal.

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.

Paradiso Programme

Programma