Programma
Adamlar web

Adamlar

Adamlar

Sunday 7 May 2023

Sunday 7 May 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Adamlar behoort tot de creatieve, nieuwe generatie indierockbands van Turkije en bestaat uit Tolga Akdoğan, Berkan Tilavel en Gürhan Öğütücü. Hoewel de band in de eerste plaats haar oorsprong vindt in de singer-songwriter-traditie, weet het veelzijdige trio ook invloeden van hiphop, uzun hava (Turkse volkstraditie) en zelfs tango in hun rockmuziek te verweven. Sinds debuutalbum ‘Eski Dostum Tankla Gelmiş’ uit 2014, zijn er inmiddels al drie platen verschenen en bracht de groep onlangs een verrassende cover van Sezen Aksu’s ‘Küçüğüm’ uit. 

In januari 2023 brachten ze een nieuwe EP uit genaamd 'Harekete kimse mâni olamaz. Part II' (Niemand kan de movement stoppen. Deel II). Hoewel de benoeming 'deel II' de indruk wekt dat het een voortzetting is van hun vorige album, staat de EP volledig op zichzelf waarin je in 14 minuten op een melodische reis wordt meegenomen door de meeslepende en bewegende muziek van Adamlar. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  Adamlar - Döndürüyor

  Adamlar - Döndürüyor

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma