Programma
SG Rhio Io

Absynthe Minded

Absynthe Minded

dinsdag 22 maart 2022

dinsdag 22 maart 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Absynthe Minded, de band waarmee Bert Ostyn en zijn kompanen al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in 2021-2022 haar twintigste levensjaar in. Al even lang grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. De prachtige nummers en kenmerkende warme stem van Ostyn leverden zeven langspelers op; de laatste, ‘Riddle Of The Sphinx’, zag in juni 2020 nog het levenslicht. Tijd voor een live bloemlezing van een straffe carrière in Bitterzoet.

Bert Ostyn etaleerde in 2021 nog eens zijn songwriter-talent in het VTM-kijkcijferkanon 'Liefde Voor Muziek’. Daarin nam hij songs van collega’s als Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel onder handen. Ondertussen bestaat zijn bekendste project Absynthe Minded uit Ostyn zelf, Sergej Van Bouwel, Toon Vlerick, Isolde Lasoen en Laurens Dierickx.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Absynthe Minded
Op dinsdag 22 maart 2022 geeft Absynthe Minded een concert in Bitterzoet. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Absynthe Minded

Saved Along The Way

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma