Programma
Paradiso

A Polaroid View - album release

A Polaroid View - album release

vrijdag 18 januari 2013

vrijdag 18 januari 2013

Drie jongens en een meisje verhuisden in 2010 naar Amsterdam met een missie: de allerbeste band van de Benelux formeren. A Polaroid View wordt in de beginfase zorgvuldig tot een veelzijdig viertal geboetseerd. Door hard te werken wordt hun natuurlijke aanleg al snel opgepikt. Ze winnen de bandwedstrijden waar ze aan meedoen (oa. Clash of the Titans) en weten met het prijzengeld en een gezonde portie goodwill een EP in elkaar te zetten. Ondanks de beperkte middelen wordt de EP opgepikt, en toert de band opeens door West-Europa in het voorprogramma van The Naked And Famous.

Terug in Nederland zijn ze met twintig shows in achttien steden één van  de meest geboekte bands in de Popronde. Dit blijft niet onopgemerkt, en 3fm bombardeert ze met hun single Always tot Serious Talent. Als ze daarna op Noorderslag spelen blijft er eigenlijk maar één vraag hangen: waar blijft het album? Producer Huub Reijnders (Bløf, Valerius) wordt in de arm genomen om deze vraag te beantwoorden, en bovendien tekenen ze bij boekingskantoor Agents After All en publisher The Missing Sync.

Hun debuutalbum Darling is na een jaar zwoegen in Studio Zeezicht te Haarlem af en wordt op 18 Januari in de bovenzaal van Paradiso gepresenteerd!

Paradiso Programme

Programma