Programma
OO 43 by Marie Staggat

A Night By.. Octave One

A Night By.. Octave One

zaterdag 31 augustus 2019

zaterdag 31 augustus 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 00:00

Deurprijs 19 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op zaterdag 31 augustus presenteert Paradiso de vierde A Night By clubnacht. De gebroeders Burden, beter bekend als Octave One, cureren een eigen line-up en spelen bovendien een liveset. De prikkelende liveshows van het duo uit Detroit zijn inmiddels het handelsmerk geworden en gewapend met synthesizers, sequencers en drumcomputers weten ze iedere dansvloer op te schudden. Swingende techno, house en symfonische beats worden moeiteloos uit de mouw geschud door de twee pioniers. Ze bestormden de Detroit techno scene in 1990 en bewijzen sindsdien dat ze meer zijn dan een elektronisch producersduo; ze verleggen namelijk samen met de clubber alle grenzen van ruimte, geluid en conventies binnen het genre.  

Octave One nodigt voor deze gelegenheid de Parijsenaar Dj Deep uit en Mr Jones uit. Alle drie de acts hebben een fijn neusje voor ritmische, vlugge house en techno.  

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Octave One
  • Dj Deep
  • Mr Jones
Hqdefault 190617 222050

Octave One | Boiler Room

Hqdefault 190617 222329

Octave One - Injection

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma