Programma
ABC Steve Rose 81

A Bowie Celebration: The David Bowie Alumni Tour

A Bowie Celebration: The David Bowie Alumni Tour

maandag 28 januari 2019

maandag 28 januari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op maandag 28 januari wordt de muziek en het leven van David Bowie onder de noemer 'A Bowie Celebration' gevierd in Paradiso, waar The Thin White Duke twee keer (1989 en 1997) zelf heeft opgetreden. In 2019 staan een keur aan wereldartiesten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld samen in Paradiso voor een grootse show met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie. 

Hoewel de band een hoge rotatie van indrukwekkende samenstellingen heeft, zijn er een aantal vaste waardes bij 'A Bowie Celebration'. Zo heeft niemand langer opgetreden én opgenomen met Bowie dan toetsenist Mike Garson. Hij leidt 'A Bowie Celebration'. 

Daarnaast komen ook Carmine Rojas (Let's Dance / Serious Moonlight Tour), Joe Sumner, Earl Slick, Corey Glover (Living Colour), Bernard Fowler en Lee John. Tenslotte mag het publiek een hele rits speciale gasten en verrassingsoptredens van andere bandleden van Bowie verwachten tijdens deze tournee.

Dit ensemble multi-instrumentalisten van wereldklasse brengen een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • David Bowie
Op maandag 28 januari kun je in Paradiso genieten van A Bowie Celebration: The David Bowie Alumni Tour.

Trailer

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma