Programma
808ink approved

808INK

808INK

donderdag 15 maart 2018

donderdag 15 maart 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

808INK is het resultaat van een drietal vrienden die het geluid van het V.K. wil veranderen. Rapper Mumblez, producer 808Charmer, en Pure Anubi$ vormen samen het trio dat al een paar jaar aan de weg timmert. Alhoewel er zeker gerapt wordt op de nummers van 808INK, is het toch lastig om het trio hiphop te noemen. Invloeden van UK house beats, tot samples van James Blake, Artic Monkeys, of Jai Paul, maakt het trio zo onvoorspelbaar klinken. 

De producer 808Charmer begon zijn muzikale carriere als drummer voor M.I.A. en Tinie Tempah. Per toeval ontmoette hij rapper Mumblez, en gingen ze in een berging aan het werk, om vervolgens samen met Anubi$ een video te schieten voor hun nieuwe nummer. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  808 thumb

  Flexing

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma