Programma
7 layers 2022

7 Layers Sessions: Albin Lee Meldau, Augusta & Jacob Alon

7 Layers Sessions: Albin Lee Meldau, Augusta & Jacob Alon

Sunday 4 February 2024

Sunday 4 February 2024

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste programma van 17 december 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Na de uitverkochte editie van het 7 Layers Festival afgelopen 16 september vindt er op 4 februari 2024 weer een 7 Layers Sessions plaats in Bitterzoet. Deze muzikale avond, die bestaat uit drie singer-songwriters, wordt gecureerd door Dotan. Het 7 Layers platform is in 2015 gestart door de singer-songwriter en groeide uit tot een meerdaags festival, diverse 7 Layers Tours door het land en een internationaal platform waar je nieuwe artiesten en muziek kunt ontdekken. Inmiddels zijn deze 7 Layers Sessions avonden een broedplaats gebleken voor de grote artiesten van de toekomst. Zo maakten artiesten als Lewis Capaldi, Tash Sultana, SYML, Dean Lewis, Freya Ridings, Dustin Tebbutt, Noah Kahan, Alex Vargas en Bruno Major hier hun debuut.

De artiesten die bij deze 7 Layers Sessions op het podium staan zijn: Albin Lee Meldau, Augusta en Jacob Alon.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Albin Lee Meldau
  • Augusta
  • Jacob Alon

Albin Lee Meldau

De uit Gothenburg afkomstige Albin Lee Meldau staat bekend om zijn vocale kracht en zijn vermogen om verschillende muziekgenres te buigen naar zijn hand. De muziek van de singer-songwriter is met name doordrenkt met invloeden van soul, pop, blues en folk, met hier een daar een hint van gospel. Op singles als ‘Lou Lou’ en ‘Persistence’ laat hij zien dat hij zowel ontroerend klein als groots en krachtig kan zijn. In 2018 kwam debuutalbum ‘About You’ uit, waarvoor hij in Zweden veel lof ontvangt. De gevoelens die hij in zijn muziek weet uit te leggen dankzij zijn persoonlijke benadering, gecombineerd met zijn vocale techniek, maken van Albin Lee Meldau een opmerkelijke singer-songwriter.

Albin Lee Meldau

Augusta

De essentie van Augusta's folkmuziek zijn de mensen in haar leven. Ze luistert en observeert liever dan dat ze zelf aan het woord is, maar alle ervaringen worden opgespaard in muziek die tot rust maant. De singer-songwriter is opgegroeid op een boerderij nabij de Pyreneeën en het zal geen toeval zijn dat er in haar muziek aandacht wordt besteed aan het buitenleven. De akoestische folkmuziek gaat over de simpele dingen des levens, waarbij de kalme en heldere stem van Augusta als gids fungeert. Haar inspiratiebronnen zijn Courtney Marie Andrews, Nathaniel Rateliff, Watchhouse, Gregory Alan Isakov, The Lumineers en Mumford & Sons.

Augusta 7 Layers

Jacob Alon

Jacob Alon is a Schotse singer-songwriter die ooit begon met muziek maken om diens vrienden te laten lachen. Alon groeide op in de rustige wijken van Dunfermline en leerde piano spelen van diens moeder en leerde vervolgens ook gitaar. Alons kracht zit in diens vermogen om op een tijdloze manier verhalen te vertellen die intiem en pijnlijk persoonlijk zijn. Zowel krachtig als spookachtig klein brengt hen poëtische teksten, waarbij de gitaar een verlengstuk van Alon zelf is. Wie na de 7 Layers Sessions geen genoeg van hen kan krijgen; je kunt hen vinden in de folkbars in Edinburgh.

Jacob Alon

Topnummers van 7 Layers

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma