Programma
7 layers 2022

7 Layers Sessions: Arny Margret, Luca Fogale, Etham

7 Layers Sessions: Arny Margret, Luca Fogale, Etham

zondag 26 maart 2023

zondag 26 maart 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Na vier jaar afwezigheid keerden de intieme 7 Layers Sessions in 2022 terug. Deze muzikale avond, die bestaat uit drie singer-songwriters, wordt gecureerd door Dotan. Het 7 Layers platform is in 2015 gestart door de singer-songwriter en groeide uit tot een meerdaags festival, diverse 7 Layers Tours door het land en een internationaal platform waar je nieuwe artiesten en muziek kunt ontdekken. Inmiddels zijn deze 7 Layers Sessions avonden een broedplaats gebleken voor de grote artiesten van de toekomst. Zo maakten artiesten als Lewis Capaldi, Tash Sultana, SYML, Dean Lewis, Freya Ridings, Dustin Tebbutt, Noah Kahan, Alex Vargas en Bruno Major hier hun debuut. De line-up wordt standaard pas bekend gemaakt als alle kaarten zijn verkocht. Laat je verrassen en zorg dat je dit niet mist.

De singer-songwriters die tijdens deze editie het podium zullen betreden zijn: Arny Margret, Luca Fogale en Etham.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Arny Margret
  • Luca Fogale
  • Etham

Arny Margret

De twintigjarige Arny Margret komt uit het kleine plaatsje Ísafjörður, Ijsland. Hier gaat ze vanaf zesjarige leeftijd naar een muziekschool en leert pianospelen. Vanaf haar veertiende pakt ze ook de gitaar op. Margret en haar gitaar worden door de dagen en weken langzaam één. Als haar zelfvertrouwen genoeg is gestegen start ze met het schrijven van haar eigen nummers. De muziek van de jonge singer-songwriter typeert zich door de persoonlijke verhalen en omgevingen die worden gebruikt, waardoor je de isolatie van Ísafjörður, de bergen en het gebrek aan zonlicht bijna kunt voelen. Margret maakt eigen indiefolk, waarbij ze zich laat inspireren door Adrianne Lenkers, Aldous Harding en Ásgeir.

Arny margaret

Luca Fogale

Als er één ding is waar Luca Fogale wil dat zijn muziek voor staat dan kiest hij voor een 'comfortabel toevluchtsoord'. Een passender titel dan 'Safety' voor een debuutalbum is er ook bijna niet. Met een vriendelijke kwetsbaarheid bezingt de Canadees met warme melodieën over wat hem bezighoudt. Op het album dat volgt op Safety, 'Nothing Is Lost', toont Fogale een uitbreiding van zijn repertoire; de hoofdrollen van akoestische gitaar en piano worden ondersteund door synths, hints van orkesten en arrangementen uit de soft rock van de jaren 70, waardoor er cinematische nummers ontstaan. Hoewel de singer-songwriter blijft zoeken naar de beste manier om zijn leven te leven en muziek te maken, blijft de missie dat muziek een toevluchtsoord moet zijn de boventoon vieren.

Luca Fogale

Etham

De in Londen wonende Etham weet met zijn muziek veel mensen te beroeren. De Brit plaatst in eerste instantie covers op YouTube, voordat hij start met het uitbrengen van zijn eigen nummers. Met zijn kwetsbare en emotionele popmuziek heeft de singer-songwriter ondertussen meer dan 50 miljoen Spotifystreams en 1,5 miljoen luisteraars per maand. Etham bezit een stem waarop een natuurlijk ruis zit en toont in elk nummer dat hij weet hoe hij gevoel niet alleen in muziek, maar ook in tekst moet uitdrukken. Etham wil mensen het liefst samenbrengen en stond al als support op het podium bij Tori Kelly, James Morrison en JP Cooper.

Etham

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma