Programma
65daysofstatic 2023

65daysofstatic + Sugar Horse

65daysofstatic + Sugar Horse

zaterdag 23 september 2023

zaterdag 23 september 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Engelse formatie 65daysofstatic speelt een vorm van instrumentale postrock waarin elektronische muziekstijlen als drum-'n-bass, techno en glitch zijn verwerkt. De door gitaar geleide melodieën en live drums worden gecombineerd met gesampelde beats, die doen denken aan zowel Mogwai als Squarepusher. De groep verwierf een trouwe aanhang door hun tours en goed ontvangen albums, zoals debuut 'The Fall of Math' uit 2004. In de hierop volgende jaren hebben ze meer dance-georiënteerde albums uitgebracht, zoals 'We Were Exploding Anyway' uit 2010 (met een featuring van onder andere Robert Smith van The Cure), maar ook soundtracks, zoals die van het videospel 'No Man's Sky'. 

2023 markeert het tienjarig jubileum van hun best ontvangen album - en naar eigen zeggen de moeilijkste plaat die ze ooit schreven: 'Wild Light'. De band viert het jubileum met een Wild Light 10 Year Anniversary Tour en doet op 23 september Tolhuistuin aan.

Support: Sugar Horse

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • 65daysofstatic
  • Sugar Horse
Hqdefault 230127 144550

65daysofstatic

Live at EXIT 2019

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma