Programma
Paradiso

5 DAYS OFF - DAY 4 (NIGHT): The Bloody Beetroots e.a.

5 DAYS OFF - DAY 4 (NIGHT): The Bloody Beetroots e.a.

Saturday 6 March 2010

Saturday 6 March 2010


Met: The Bloody Beetroots (live), Boemklatsch, Baskerville, Mightyfools, Dem Slackers, RipTidE, Mumbai Science, Nobody Beats the Drum, Beesmunt Soundsystem & Friends.

LET OP: ZAAL OPEN OM 00:30 UUR

AANVANG THE BLOODY BEETROOTS 02:00 UUR


Bekijk hier het tijdschema!

The Bloody Beetroots (live)

The Bloody Beetroots is een Italiaans producersduo dat stampende electro, rave en disco met een bijna punk-achtige attitude maakt. Onlangs bracht het duo nog hun debuutalbum Romborama uit op Steve Aoki's hippe Dim Mak platenlabel. Eerder waren The Bloody Beetroots al in Nederland met onder meer Steve Aoki en hun vrienden van Crookers, dit keer touren zij zelfstandig ter promotie van hun debuutalbum. Ruim veertig remixen maakten de twee Italianen al, onder meer van nummers van artiesten als MSTRKRFT, Timbaland & The Kills. Tijdens 5 days off komt het duo met een echte live-set!

Boemklatsch

Wie kent ze niet?! Dj's Sjammie The Money, Illvester en Mike Magoo, Mc Atactic en Vj Ramkraak. Altijd in voor een feestje. Zelf geven ze de 'dak-eraf-garantie', hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken! Electro, dubstep en hiphop!

Baskerville

Baskerville is een Haarlem's duo dat een knallende mix van rock, rave en electro maakt. Met twee ep's op Boemklatsch Records is het natuurlijk niet meer dan logisch dan dat Baskerville op de zaternacht in Paradiso staat, powered by Boemklatsch.

Mightyfools

Knallende mix van disco, electro en house. Het duo maakte al talloze remixes en bracht in december 2009 alweer hun zevende ep uit: For The Kidz.

Dem Slackers

Producersduo uit Utrecht met releases op onder meer Wearhouse, Boemklatsch en Tokyo Dawn. Goed potje pompende electro!

RipTidE

Zoals hij zelf zegt na het zien van 'die DJ genaamd Erol Alkan welke die Franz Ferdinand remix best oke deed' en na het zien en horen van zijn Boys Noize remix van Tiga - Move My Body besloot Max Bedeker a.k.a. RipTidE zelf aan de bak te gaan.  Met een van de lekkerste platen van 2009, zijn remix van Jennifer Delano's "Amsterdam" knalde hij zichzelf meteen op de kaart. Zijn remix wordt gedraaid door dj's als Erol Alkan, Fake Blood, Tommie Sunshine, Boys Noize etc. De verwachtingen zijn dus hoog en na zijn aantreden op Rauw grijpt hij nu de kans aan zichzelf tijdens 5 days off te bewijzen.

Mumbai Science

Nieuw project dat in maart 2010 op het beruchte Lektroluv label zal verschijnen!

Nobody Beats the Drum

Nobody Beats the Drum behoeft eigenlijk geen introuductie meer, tenzij je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd. Knallende live electro, breaks en hip hop. Altijd goed voor een feestje!

Beesmunt Soundsystem & Friends

Beesmunt Soundsystem zijn natuurlijk al lang geen onbekenden meer met hun stijl die via franse electro, langs fidget  vaak terugvalt op pure, pompende electro. Ze maakten al meerdere mixtapes en hebben hun eigen vaste avond in Paradiso genaamd Genesis.
Paradiso Programme

Programma