Programma
Paradiso

5 DAYS OFF - DAY 4: DEADMAU5 (EXTRA LONG LIVE-SET) E.A.

5 DAYS OFF - DAY 4: DEADMAU5 (EXTRA LONG LIVE-SET) E.A.

Saturday 18 July 2009

Saturday 18 July 2009

VOORVERKOOP OOK BIJ BEATFREAX, www.beatfreax.com


De Canadees Joel Zimmerman, beter bekend als Deadmau5, kan gerust als één van de meest vooruitstrevende dj’s en producers van de laatste jaren worden gezien. Zijn eigenzinnige stijl waarin techno, trance en electro samenkomen.  Speciaal op 5 day off doet Deadmau5 een uitgebreide live-set van enkele uren, waarin hij  Paradiso volledig naar zijn hand zal zetten. Diegene die eerder bij zijn knallende nacht in de Melkweg zijn geweest weten genoeg.

Techno-duo. Hun stijl is het beste te omschrijven als minimal techno, maar dan met een hedendaagse eigenwijze twist. Hun muziek varieert van echt minimaal naar zwaar beladen emotionele en melodieuze tracks. Deze variatie, samen met de energie die de gasten vanuit de booth genereren, zorgt ervoor dat hun publiek keer op keer volledig uit hun dak gaat en dat hun live-act nooit saai wordt Met optredens in het verleden op Shoeless, BOOT25, Sugar Factory, NDSM Bunker, Stubnitz, Linke Fritz in de BG, VOLTT and Cocoon hebben ze keer op keer bewezen dat ze de zaal helemaal los kunnen krijgen. De energie die hier bij los barst is niet te omschrijven. Het is dan ook niet meer dan logisch dat in maart hun eerste vinyl EP uit komt op het label Cupari.

High Voltage Electronic music! Rotterdammer die op jonge leeftijd al een behoorlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt: van beginnend dj naar gerespecteerd minimal dj en feestpromotor. Joey Daniel stond al onder andere op de main stage in de HMH, op de Ibiza Island parties en in de Rotterdamse Maasilo op zijn eigen avond 300mph.
Paradiso Programme

Programma