Programma
Paradiso

5 DAYS OFF - DAY 3 – NIGHT: MAGNETRON LABELNIGHT FEAT. DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG, LE LE (live), SEYMOUR BITS (live), MR. WIX, I NEVER DANCE, COLONEL PARKER, MAGNET RON & WIWA

5 DAYS OFF - DAY 3 – NIGHT: MAGNETRON LABELNIGHT FEAT. DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG, LE LE (live), SEYMOUR BITS (live), MR. WIX, I NEVER DANCE, COLONEL PARKER, MAGNET RON & WIWA

vrijdag 17 juli 2009

vrijdag 17 juli 2009

VOORVERKOOP OOK BIJ BEATFREAX, www.beatfreax.com

De Jeugd van Tegenwoordig heeft een grote sprong gemaakt in de afgelopen tijd. Begonnen als een hiphopgroep met een knipoog, ondertussen heeft DJVT een volstrekt eigen stijl ontwikkeld waarin hiphop met aanstekelijk electro-beats wordt vermengd. Live is de Jeugd altijd lekker op dreef, helemaal in hun thuisstad Amsterdam. Grofgebekt en verraderlijk snedig, maar vakkundig, gedreven en supercatchy!

Le Le is het geweldige live-project van P. Fabergé (De Jeugd van Tegenwoordig), producer Rimer London en graficus Pieter Parra. Catchy beats, absurdistische teksten in verschillende talen en de unieke visuals komen samen in de groots opgezette liveshows van Le Le. Ga naar hun myspace pagina voor een gratis download van Le Le's laatste creatie met de veelzeggende titel Kni Kna Knallen.

Goed, telt u even mee? Seymour Bits, Bastian, dubbel B, Comtron, Gifted, Fatima Yamaha, Majoor Vlosshart aka De Neger Des Heils. Voor wie nog meer pseudoniemen heeft: u kunt mailen. Seymour Bits is toch bovenal Bas Bron. Producer, labeleigenaar, rapper in de Spaarndammerbuurtkliek, brein en beat- en tentbakker van De Jeugd van Tegenwoordig. Maar vanavond dus gewoon Seymour Bits. Oftewel Seymour Jackson, een 23-jarige computerprogrammeur die naar Zanzibar en Tanzania vertrok om zijn droom om elektronische muziek te maken na te jagen. U weet genoeg.


Mr Wix is één van Amsterdams beste muzikale exportproducten met zijn resident avonden in Parijs en Bern, naast zijn vaste stek in bijvoorbeeld Paradiso en Bitterzoet. Hoewel zijn roots in hiphop altijd duidelijk aanwezig zijn, vermengt hij Baile Funk, Baltimore Booty of gewoon eensoulklassieker alsof het één genre is? Wat zijn stijl dan is? Een afgeladen dansvloer.

Rookwolken en tegenstrijdige berichten omgeven I Never Dance, zijn het Italianen van middelbare leeftijd? Is het een stel verwaande snotneuzen uit Amsterdam? Is het eigenlijk wel een levend wezen?

"Colonel" Parker Jones is Magnetron's Grand Daddy.

Magnet Ron is het constant van bezetting wisselende Magnetron Music dj-collectief dat één vast groepslid heeft, namelijk Magnetron-baas "Colonel" Parker Jones. Hij wordt bijgestaan door een keur aan artiesten uit de Magnetronstal maar ook bevriende dj's en producers draaien regelmatig mee.

WiWa is niemand minder dan Willie Wartaal, begenadigd tekstschrijver en entertainer van De Jeugd van Tegenwoordig met dj-skills die hem inmiddels over de hele wereld hebben gebracht


Paradiso Programme

Programma