Programma
Sarah Jane 4 The Culture concert afdruk Les Adu 2021 13 min 1

4 The Culture celebrates Srefidensi Starring: Sarah-Jane & The Black Excellence band

4 The Culture celebrates Srefidensi Starring: Sarah-Jane & The Black Excellence band

dinsdag 23 november 2021

dinsdag 23 november 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Op 25 november 2021 is Suriname 46 jaar onafhankelijk (Srefidensi). Om dit te vieren organiseert 4 The Culture op 23 november een bijzondere avond in Paradiso, met Sarah-Jane & The Black Excellence Band. Sarah-Jane staat bekend om haar dynamische stijl, opvallende persoonlijkheid en soulvolle stem. Samen met Marlon Francis (o.a. bekend van La Rouge) is zij terug gegaan naar haar Surinaamse roots en hebben zij samen een podium gecreëerd voor Kawina, omdat deze muziek volgens hen meer waardering en erkenning verdient. Kawina kenmerkt zich door slaginstrumenten als de kwa-bangi, koti-kauna, en het vraag-en-antwoord spel in de zang. Dit genre is traditioneel Afro-Surinaamse muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sarah-Jane
Op 23 november viert Sarah-Jane & The Black Excellence Band Srefidensi. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma