Programma
Voetjes 1024x7683

3x3=9

3x3=9

Wednesday 30 September 2020

Wednesday 30 September 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

 • Programma met zitplaatsen
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

Check de website van de locatie voor meer informatie over de bij hen geldende coronamaatregelen. 

3×3=9 is een concertreeks waarin zangeres Milou Mignon onderzoek doet naar het lied in al haar gedaanten: als troost, erotisch hoogtepunt, traditie en protest.  In drie avonden nodigt ze liedmakers- en performers uit waar je uren naar zou willen luisteren. Ze delen verhalen, inspiraties, spelen hun lied. Iedere avond staat in een ander thema en vindt plaats op een andere locatie. Voor een intiem publiek live bij te wonen.

Op locatie zijn een drankje en een hapje verkrijgbaar.


Editie 3: Voetjes van de Vloer

Til je voetjes van de vloer tijdens 3x3=9. Een avond over het huwelijk tussen dans en het lied. Met bezwerende verhalen, hapjes, performance en live muziek van Spill Gold, dragqueen/paaldanser Taylor Made en Bradu Music.


In samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis,  Annelies Verhelst (uitvoerend productie), Lourens Lente & Ruben van Zaanen (film), Woody Kilibarda (audio). Mede mogelijk gemaakt dankzij de balkonregeling van het Fonds Podiumkunsten en Amarte Fonds.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  Route naar Cinetol

  Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

  Paradiso Programme

  Programma