Programma
Aidan

347aidan

347aidan

Saturday 7 May 2022

Saturday 7 May 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert is geannuleerd vanwege de ziekte van de artiest. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De 18-jarige Aidan Fuller, ook wel bekend als 347aidan, is een Canadese zanger en producer die met zijn mix tussen grunge-achtige bedroom pop en hiphop een ongedwongen muziekstijl en persona omarmt. 

Zijn zelfgeproduceerde single "DANCING IN MY ROOM" nam hij op vanuit zijn slaapkamer en werd al snel een internetsensatie toen verschillende content makers het nummer gebruikte voor hun eigen content. Dit trok de aandacht van Columbia Records, die hem kort na zijn successen tekende. In 2021 bracht hij een aantal releases uit, waaronder de EP's "347 World" en "Chasing Harmony" en de singles "Memories" en "When the Devil Cries". 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Hqdefault 220217 155116

  347aidan

  DANCING IN MY ROOM

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma