Programma
Paradiso

20 Jaar DJ Isis

20 Jaar DJ Isis

zaterdag 28 april 2012

zaterdag 28 april 2012

Deze avond laat Isis van der Wel haar 20-jarig dj-jubileum van start gaan met een bijzondere avond. Onder de vleugels van haar evenementenorganisatie ‘All is one’ wordt Paradiso omgetoverd tot een letterlijke discotheek. Isis zal gedurende de hele avond een solo-set weggeven in de grote zaal waarbij twintig jaar dansmuziekgeschiedenis de revue zal passeren.

Van de begindagen van Acid, Detroit techno en Chicago en NY house via jaren negentig Roxy klassiekers, UK Breakbeats en Chemistry krakers tot psyhouse, etnische invloeden en minimalistische en sprookjesachtige muziek uit het nieuwe millennium. Het zijn allemaal stijlen uit het muzikale oeuvre van Isis die deze avond aan bod zullen komen.

Daarnaast worden er in de andere zalen allerlei optredens verzorgd door collega’s die een belangrijke rol hebben gespeeld in haar muzikale carrière, zoals niemand minder dan haar leermeester Dimitri. In ’92 was het immers deze godfather der Nederlandse DJ’s die haar ontdekte en inspireerde. Natuurlijk mogen ook Arjuna Schiks, Egbert-Jan Weeber, Kareem Raïhani en Tommy van Huystee deze avond niet ontbreken.

Gedurende de gehele nacht worden er verschillende performance acts opgevoerd door bevriende kunstenaars en musici. Om het feest compleet te maken luidt Isis om 12 uur op knallende wijze een nieuw levensjaar in en viert zij haar 37ste verjaardag. Nog nooit is Isis zo diep in haar platenkast gedoken

Grote zaal: Isis (6u solo-set)

Kleine zaal: Dimitri en Arjuna Schiks (live)

Kelder: Kareem Raïhani, Tommy van Huystee en Egbert-Jan Weeber

Paradiso Programme

Programma