Programma
Paradiso

10 Jaar Herman Brood Academie: Mister & Mississippi, Birth Of Joy, Rondé, The Brahms e.a.

10 Jaar Herman Brood Academie: Mister & Mississippi, Birth Of Joy, Rondé, The Brahms e.a.

zaterdag 10 september 2016

zaterdag 10 september 2016

Met Mister & Mississippi, The Brahms, Taymir, Rondé, Birth Of Joy, Yung Felix, The Silverfaces, 45ACIDBABIES, dj Luuk van Dijk, Project Bongo, Radio Eliza en Emil Landman. Ook is er een uitgebreid programma van Nouveau Riche Music met o.a. Mr. Polska, Boaz van de Beatz en Jebroer.

In september 2016 bestaat de Herman Brood Academie tien jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert de muziekopleiding op zaterdag 10 september een eigen festival in alle zalen van Paradiso Amsterdam. Het programma zal uitsluitend uit acts van (oud)studenten bestaan en zal tot diep in de nacht duren. Met een programmering in alle zalen worden de meest succesvolle HBA-acts van de afgelopen jaren gepresenteerd. De nu bevestigde namen zijn Mister & Mississippi, The Brahms, Taymir, Rondé, Birth Of Joy, Yung Felix, The Silverfaces, 45ACIDBABIES, dj Luuk van Dijk, Project Bongo, Radio Eliza en Emil Landman. Ook is er een uitgebreid programma van Nouveau Riche Music met o.a. Mr. Polska, Boaz van de Beatz en Jebroer.

De opleiding, onderdeel van MBO Utrecht, ging in 2006 van start met praktijkgericht muziekonderwijs voor pop/rock en hiphop. Inmiddels zijn er meerdere studierichtingen toegevoegd, zoals podium- en studiotechniek. Ook dance producers en muziekmanagers vinden er tegenwoordig hun plek. Zowel in 2015 als 2016 kreeg de Herman Brood Academie in Elseviers keuzegids het predicaat "Topopleiding". Alumni zijn naast de eerdergenoemde namen onder andere Rondé, Boaz van de Beatz, Nielson, Mr. Polska en Martin Garrix.

Paradiso Programme

Programma