Programma
F1 B4620

Zwart Licht: 15 Jaar Bliksemschicht + Ella John + Black Acid

Zwart Licht: 15 Jaar Bliksemschicht + Ella John + Black Acid

donderdag 25 januari 2024

donderdag 25 januari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2024 is het vijftien jaar geleden dat Zwart Licht het debuutalbum 'Bliksemschicht' uitbracht. Ter ere van dit jubileum staan Akwasi, Leeroy en Hayzee in Paradiso voor een exclusieve show.

'Bliksemschicht' is het eerste wapenfeit van Zwart Licht. Een meesterwerk dat vol staat met doordachte, introspectieve teksten van hoog niveau en grensverleggende producties. Een album dat zowel poëtisch als provocerend is. 

Het debuutalbum is een culturele mijlpaal dat het hiphopklimaat naar een hoger niveau heeft getild. De impact is duidelijk in de lof van critici en de loyaliteit van fans. 'Bliksemschicht' blijft een tijdloos werk dat herinnerd zal worden als een van de meest invloedrijke albums in de Nederlandse hiphopgeschiedenis.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zwart Licht
  • Ella John
  • Black Acid
Zwart Licht

Zwart Licht

Vanaf Nu

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Bliksemschicht op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma