Programma
Paradiso

Zwangere Guy & Lander Gyselinck + Stace

Zwangere Guy & Lander Gyselinck + Stace

Sunday 4 December 2022

Sunday 4 December 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

De ontmoeting tussen Vlaamse rapper Zwangere Guy en drummer en landgenoot Lander Gyselinck was er een die bij beiden artistieke aardkorsten zou gaan doen verschuiven. De één schrijft Belgische rapgeschiedenis, op zoek naar wat hiphop doet leven, de ander probeert zich al drummend los te wrikken uit het jazzkeurslijf. In die existentiële noodzaak om artistiek en persoonlijk te blijven innoveren, vonden deze heren elkaar tijdens de eerste pandemiedagen in 2020.

In het opkomend album 'Pourriture Noble' voel je de ontmoeting van twee uiterste persoonlijkheden die iets intiems delen in muziek: liefde, leed, kwaadheid en verwondering. De straatdealer met de grote mond op pad met de jazzridder.

Support: Stace

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Zwangere Guy
  • Lander Gyselinck
  • Stace
Hqdefault 220916 125001

Zwangere Guy

Hqdefault 220916 125002

Lander & Adriaan

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma