Programma
ZG web 2022

Zwangere Guy + Dikke + DIKKE

Zwangere Guy + Dikke + DIKKE

woensdag 16 maart 2022

woensdag 16 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscene en is inmiddels één van de grootste revelaties van het afgelopen jaar - zowel in België als in Nederland. Hij speelde de podia van o.a. Lowlands, Dour, Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Ancienne Belgique (maar liefst 5 keer) plat met zijn vurige show. Zijn mixtape, 'Zwangerschapsverlof Vol. 3' was het eerste wapenfeit, waarna zijn debuutalbum 'Wie is Guy?' volgde. Kortgeleden bracht hij 'BRUTAAL' uit, de veelgeprezen opvolgplaat. 

Met het nieuwe album bewijst Zwangere Guy dat hij nog maar net aan het opwarmen is. Terwijl hij op 'Wie is Guy?'  vooral terugblikte op het verleden en hoopvol droomde over morgen, omarmt hij op 'BRUTAAL' vooral zijn nu al roemvolle bestaan. Een bestaan van iemand die overduidelijk niet is veranderd.

Support: Dikke

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zwangere Guy
  • DIKKE
Zwangere Guy

Zwangere Guy

1 UIT DE 1000

DIKKE

DIKKE

Paris Hilton ft. Freddie Konings

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma