Programma
Zoe Tauran 2 april 2022 credit Martika Avalon

Zoë Tauran

Zoë Tauran

zaterdag 10 juni 2023

zaterdag 10 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Met haar soulvolle stem en poppy r&b-sound is zangeres Zoë Tauran één van de meest belovende talenten in de Nederlandse muziekindustrie. Opgroeien in een zeer muzikale familie met Moluks/Nederlandse roots, met ooms die ook in een band zaten, zorgde ervoor dat Zoë van jongs af aan muziek al meekreeg.

Dit leidde onder andere tot een deelname aan The Voice Kids en Holland’s Got Talent. Aan laatstgenoemde deed ze mee met girlband TP4Y (Too Pretty For You) en wisten ze een derde plek in de finale te bemachtigen en een platencontract. De girlband genoot van succes met hits zoals ‘Blush’, ‘La La Love’ en ‘Lovecation’. Sinds de dames in 2018 ieder hun eigen weg gingen, kent Zoë Tauran ook succes solo.

Zo is ze onder andere te horen op nummers van Bilal Wahib, Jonna Fraser en CHO. Het blijft niet bij featurings: haar eerste single ‘Solo’, met als boodschap aan (jonge) luisteraars dat het soms ook even 'oké' is om alleen met jezelf te zijn en daar kracht uit te halen, werd razendsnel populair en heeft inmiddels platina status behaald met meer dan 18,6 miljoen streams. Ook de single die volgde, ‘Gebruik Me’ met Frenna is al viraal gegaan op TikTok en behaalde binnen no time maar liefst 13,9 miljoen stream en éen gouden status.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Zoë Tauran
Zoë Tauran ft. Frenna

Zoë Tauran ft. Frenna

Gebruik Me

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma