Programma
FFOK1 13 1 MB

YVES

zaterdag 7 september

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Ticket € 17,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

YVES, geboren in Amsterdam, bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Almere. Zijn liefde voor muziek ontstond al op jonge leeftijd. Via de mixtape-collectie van zijn moeder maakte hij kennis met verschillende muziekstijlen. Samen met producer SHY slaagt hij erin om diverse geluiden te combineren, wat resulteerde in de release van zijn debuutsingles 'Lifestyle & Party' en 'Blijven Hopen.' Dit betekende YVES' eerste stap in de Nederlandse muziekscene.

Met singles zoals ‘In M'n Hoofd’, ‘Wauw,’ en ‘Gespreksstof’ kreeg hij meer aandacht van een breder publiek. Begin 2020 bracht hij eindelijk zijn langverwachte debuut-EP uit genaamd 'SADDERDAYS,' waarbij hij samenwerkte met zijn uitvoerende producenten SHY en Clarx Kent. Na 'SADDERDAYS' bleef YVES groeien en bracht hij vervolgens de EP's 'HIGHSANDGOODBYES' en 'GODSPEED' uit, waarmee hij zijn aanwezigheid in de Nederlandse muziekindustrie verstevigde. 

Line-up

Bovenzaal

  • YVES
YVES

YVES

TUSSEN ONS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma