Programma
YGSF 220601 173542

Young Gun Silver Fox + Super db

Young Gun Silver Fox + Super db

zondag 11 december 2022

zondag 11 december 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar 20 juni 2023. Eerder moesten we wegens stemproblemen bij Andy Platts, de zanger van Young Gun Silver Fox. Een persoonlijke boodschap van Andy kun je bekijken op onze Instagram. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen meer informatie via e-mail.

Afzonderlijk hebben Andy Platts en Shawn Lee van Young Gun Silver Fox hun muzieksporen ruimschoots verdiend. Zo is Platts ook zanger en componist van Mamas Gun en is Lee producer, componist en multi-instrumentalist. Op hun eerste twee albums, West End Coast en AM Waves, maakten we kennis met hun versie van melodische funkrock uit de jaren 70. De stem van Platts past perfect bij de mix van klassieke melodische Westcoast poprock en funksoul. Hun derde album Canyons is volledig gebaseerd op de jaren tussen 1978 en 1984 en is net als de andere albums door henzelf geproduceerd. De band maakt een perfecte combinatie tussen muziek en bands van weleer zoals America, Steely Dan, Fleetwood Mac, Hall & Oates en The Doobie Brothers, zonder maar één moment hun eigen stijl en visie te verliezen of kunstmatig te klinken.

Support: Super db

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Young Gun Silver Fox
  • Super db

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma