Programma
Yentlende Boer Bart Heemskerk 87 HQ

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer

Wednesday 22 August 2018

Wednesday 22 August 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Je kunt Yentl en de Boer kennen van hun cabaretvoorstellingen, hun muzikale bijdrages aan RTL Late Night, Pauw en Opium TV, de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, leverde ze een nominatie voor de Neerlands Hoop op.

In de zomer laten Yentl en Christine de cabaretzalen achter zich en trekken ze ieder jaar samen met hun lievelingsmuzikanten langs de festivals en openluchttheaters. Zo stonden ze eerder bijvoorbeeld op Lowlands, Zwarte Cross, in het Amsterdamse Vondelpark en voor een afgeladen Concertgebouw. Na jaren dromen is nu dan eindelijk Paradiso aan de beurt: een avond met de allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes van “de beste liedjesschrijvers van Nederland” (Het Parool).

Voor wie het eerder gemist heeft, of wie het nóg eens wil meemaken: Yentl en de Boer in Concert is terug!

De pers over Yentl en de Boer in Concert:
“★★★★ ...de dames spatten van het podium…”— Het Parool
“★★★★ …onuitputtelijke liedjesmakers (…) geestig en licht ontroerend tegelijk” — NRC
“★★★★ Hun materiaal is altijd onderscheidend en bijzonder” — Dagblad van het Noorden

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yentl en de Boer
Maxresdefault 34 180409 094541

Zitten in de trein

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma