Programma
WIRE

Wire + Wire DJs

Wire + Wire DJs

Saturday 16 May 2020

Saturday 16 May 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands: 
Het concert van Wire op 16 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 24 maart 2021 in de grote zaal van Paradiso. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:

The May 16 concert of Wire is postponed to Wednesday March 24th, 2021 in Paradiso. Your ticket remains valid for the new date and venue of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

Wire is ontstaan tijdens de eerste golf aan Britse punk eind jaren '70. Debuutalbum 'Pink Flag' is sinds het verschijnen in '77 alom geprezen en wordt door critici als zeer invloedrijk beschouwd. Rolling Stone en NME benoemden het album in hun Top 500 Greatest Albums of All Time. Op de daaropvolgende albums bewees Wire zichzelf steeds opnieuw uit te kunnen vinden, wat ervoor zorgde dat de band bleef voortbestaan en relevant wist te blijven. En nu, anno 2020, komen ze terug met het nieuwe album 'Mind Hive', hun eerste werk sinds 'Silver/Lead' uit 2017. De eerste single 'Cactused' is onlangs verschenen en belooft dat ons veel moois te wachten staat. 

Voorprogramma: Wire DJs

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Wire

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel en via de website van Indiestad. 

Op zaterdag 16 mei geeft de Britse punkband Wire een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wire

Cactused

Op zaterdag 16 mei geeft de Britse punkband Wire een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wire

Ahead

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma