Programma
Winne winti cover

Winne + Raw Roets

Winne + Raw Roets

Saturday 27 October 2018

Saturday 27 October 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de grote belangstelling is dit concert verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso Noord. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en de aanvangstijden zijn ongewijzigd. 

Je hebt even moeten wachten, maar Winne is eindelijk terug. In de tussentijd heeft Winne allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Zijn terugkeer bezegelt hij met zijn nieuwe nummer 'Winti', dat onlangs werd uitgebracht. Voor het eerst rapt Winne in zijn moedertaal.

"Deze track heeft voor mij een bijzondere lading, de sample die is gebruikt werd thuis altijd gezongen door mijn moeder, zij was dan ook de eerste die de track te horen kreeg. Toen ik zag dat het haar raakte heb ik geen moment meer getwijfeld en voelde het goed", aldus de Rotterdamse rapper. De bijbehorende videoclip is geschoten in Suriname, waar hij voor het eerst een Winti-prey ceremonie bijwoonde. 

Voorprogramma: Raw Roets

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Winne
  • Raw Roets
Je hebt even moeten wachten, maar Winne is eindelijk terug. In de tussentijd heeft Winne allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Zijn terugkeer bezegelt hij met zijn nieuwe nummer 'Winti', dat onlangs werd uitgebracht. Voor het eerst rapt Winne in zijn moedertaal.  "Deze track heeft voor mij een bijzondere lading, de sample die is gebruikt werd thuis altijd gezongen door mijn moeder, zij was dan ook de eerste die de track te horen kreeg. Toen ik zag dat het haar raakte heb ik geen moment meer getwijfeld en voelde het goed", aldus de Rotterdamse rapper. De bijbehorende videoclip is geschoten in Suriname, waar hij voor het eerst een Winti-prey ceremonie bijwoonde.

Winne - Winti

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma