Programma
Willy Mason

Willy Mason

Willy Mason

zondag 28 november 2021

zondag 28 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Willy Mason op 28 november 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 19 september 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma met zitplaatsen

Nog voor zijn twintigste werd hij ontdekt door Conor Oberst (Bright Eyes), die op zijn eigen label Masons debuut 'Where The Humans Eat' uitbracht. Inmiddels is het tijd voor zijn vierde plaat, 'Already Dead', waarop de singer-songwriter zichzelf vragen stelt over eerlijkheid en bedrog, anonimiteit in het digitale tijdperk, vrijheid en liefde. Deze thema's worden gecombineerd met donkere Americana, klassieke folk-invloeden en de levenswijs klinkende zangstem van de Amerikaan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Willy Mason
Hqdefault 210329 105333

Willy Mason

Youth On A Spit

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma