Programma
Wildriverss

Wild Rivers + Axel Flóvent

Wild Rivers + Axel Flóvent

zondag 20 september 2020

zondag 20 september 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Dit concert is uitgesteld naar 9 mei 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Wild Rivers op 20 september is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 9 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The September 20th concert of Wild Rivers is postponed to May 9th 2021. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 
=============

Wild Rivers maakt een bijzondere mix van beladen folk-popnummers. De band haalt inspiratie uit de grote iconen als Neil Young, Fleetwood Mac en James Taylor, maar luistert ook goed naar tijdgenoten als The Lumineers en Kacey Musgraves. Na het succes van EP 'Eighty-Eight' in 2018, verscheen onlangs nieuw werk van de band uit Toronto, met als laatste wapenfeit de aangrijpende single 'Kinda Feels Alright'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Wild Rivers
Op zondag 20 september geeft de indie-folk band Wild Rivers een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wild Rivers

Thinking 'Bout Love

Op zondag 20 september geeft de indie-folk band Wild Rivers een concert in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Wild Rivers

Wandering Child

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma