Programma
Vaudou Game 2

Vaudou Game

Vaudou Game

donderdag 15 november 2018

donderdag 15 november 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 21:00

De Frans-Togolese band Vaudou Game, ontsproten aan het brein van bandleider Peter Solo, mengt de harmonieuze zang typerend voor de rituele West-Afrikaanse voodooceremonies met 70’s afrofunk, blues en soul tot een opzwepend en hypnotiserend geheel. Gilles Peterson van de BBC is fan van het eerste uur. Tweede album 'Kidayu' is alweer van september 2016, daarop klonken ze als de grote bands uit de gouden eeuw van de Ethiopische dansmuziek en tegelijkertijd klonk de soul en funk van James Brown - hun grootste inspiratiebron – door de muziek heen. In mei 2018 verschijnt hun nieuwe album. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Billy place

    Vaudou Game ANNIVERSAIRE

    VAUDOU GAME - LA VIE C'EST BON

    Vaudou Game - La vie c'est bon

    Vaudou Game - Pas Contente - (official video)

    Vaudou Game - Pas Contente - (official video)

    Ticket to the Tropics-pas 2018

    Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma