Programma
Vaudougame web

Vaudou Game

vrijdag 24 januari 2025

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2025, deze is eind 2024 verkrijgbaar via de webshop.

Vaudou Game is de Frans-Togolese muzikale creatie van Peter Solo. De band mengt de harmonieuze zang typerend voor de rituele West-Afrikaanse voodooceremonies met 70’s afrofunk, blues en soul tot een opzwepend en hypnotiserend geheel. Met de release van het debuutalbum wat het meteen raak; Vaudou Game scoorde een hit met de track 'Pas Contente' en stond daar mede dankzij mee op festivals als Into the Great Wide Open, North Sea Jazz Festival, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Vaudou Game
Vaudou Game

Vaudou Game

Pas Contente

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2025

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2025. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De Ticket to the Tropics pas kan eind 2024 besteld worden in onze webshop. De pas is geldig vanaf 1 januari 2025 t/m 31 december 2025.

Het concert van Vaudou Game is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2025.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma