Programma
Twen website3

Twen + Out Of Order + Out of Order

Twen + Out Of Order + Out of Order

Sunday 2 February 2020

Sunday 2 February 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

De band Twen ontstond in de DIY-scene van Boston en werd opgericht door zangeres Jane Fitzsimmons en gitarist Ian Jones. Het indierockviertal bracht in 2017 de opnames van hun allereerste liveshow uit op cassette en tourde daarmee twee jaar lang stad en land door, non-stop. De shows boekten ze zelf en hun tourbus verbouwden ze tot een soort minihuis op wielen. Onderweg werden nieuwe nummers geschreven en opgenomen en in de zomer van 2019 was het debuutalbum ‘Awestruck’ een feit. Een stoere plaat met een onmiskenbare indierockhouding en invloeden van shoegaze, folk, in-your-face rock en psychedelica.

Support: Out Of Order
Out Of Order is een garagepunkband uit Groningen, bestaande uit Anna, Aske en Julia. In slechts een paar jaar tijd brachten ze twee EP’s uit, speelden ze concerten door heel Nederland en België en in januari 2019 stonden ze in het voorprogramma van het befaamde Pussy Riot. De nummers zijn snel, melodieus en eenvoudig, maar bovenal wordt er een bak aan energieke herrie de zaal in de gesmeten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Twen
  • Out Of Order

Van het Indiestad-blog:

Hqdefault 191203 174900

Twen

Damsel

Support: Out Of Order

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma