Programma
Tower of Power press 1

Tower of Power

Tower of Power

Tuesday 1 May 2018

Tuesday 1 May 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht

Soul with a capital S: meer introductie heeft Tower of Power eigenlijk niet nodig. Al bijna vijftig jaar ervaring in stomende funk en soul brengt Tower of Power mee naar het podium. De Amerikaanse funkband werd in de jaren zeventig opgericht en speelde onder meer met Sly Stone, Creedence Clearwater Revival, Smokey Robinson en Dionne Warwick, voordat ze uiteindelijk zelf als hoofdact naam maakten. De uitstekende live band werd wereldberoemd en de leden waren veel gevraagde gastmuzikanten voor onder meer Little Feat, Santana, Elton John en Rod Stewart. Voor fans van TOP is het geen nieuws dat de band wel eens wisselt van bezetting. Ook tijdens deze tour kan iedereen zich verheugen op een nieuwe aanwinst, namelijk zanger Marcus Scott. Volgens bandleider Emilio Castillo een enorme aanwinst “Marcus has everything – he looks great, he sings great, he’s a good person. We’re just really blessed to have him.”

Is het je niet gelukt om kaarten te krijgen voor deze show? Tower Of Power is ook nog te zien op vrijdag 4 mei in de Oosterpoort, Groningen. Klik hier voor meer info.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Tower Of Power
Tower of Power Youtube Image 1

Soul with a capital S

Tower of Power Youtube Image 2

What is Hip?

Tower of Power Youtube Image 3

Diggin' On James Brown

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma