Programma
Wennen Toverberg

Toverberg + Laura Kampman

Toverberg + Laura Kampman

donderdag 30 maart 2023

donderdag 30 maart 2023

In De Roode Bioscoop

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticketverkoop gaat via De Roode Bioscoop

Na twee Engelstalige albums besloot Toverberg dat het tijd werd voor iets nieuws: Nederlandstalige singer/songwriter muziek. 

Voor ‘Tranen in de Wind’, Toverbergs eerste Nederlandstalige album dat verschijnt in februari 2023, ging de muzikant op zoek naar de kern. Alles ging overboord: Coole sounds, drones, gospelkoren, strijkers, blazers, distortion en een vreemde taal om je achter te verschuilen.

Het resultaat is ontwapenend album dat op een ingenieuze wijze intiem en allesomvattend tegelijk voelt. Kleine ontwapenende liedjes over grote onderwerpen. De tekst staat centraal, begeleid door een akoestische gitaar. In 2022 konden we daar al van proeven met de singles Wennen, Hartelijke Groeten en Tranen in de Wind.

Support: Laura Kampman

Line-up

De Roode Bioscoop

  • Toverberg
  • Laura Kampman
Hqdefault 221214 170719

Toverberg

Hartelijke Groeten

Route naar De Roode Bioscoop

De Roode Bioscoop is een pittoresk theater aan het Haarlemmerplein. Vanaf Amsterdam Centraal kun je Stadsbussen 18, 21 en 22 nemen en uitstappen bij Haarlemmerplein. Vanaf het Leidseplein kun je tram lijn 5 nemen en overstappen op lijn 3 bij het Marnixplein of 600 meter lopen vanaf halte Nassaukade.

Paradiso Programme

Programma