Programma
Fresku presfoto

Fresku

Fresku

zaterdag 24 september 2022

zaterdag 24 september 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Eind 2008 bracht Fresku zijn single ‘Brief Aan Kees’ uit, welke hem in 2009 een contract opleverde bij Top Notch. Zijn eerste twee albums ‘Fresku’ en ‘Maskerade’ werden verkozen tijdens de State Awards. De rapper had het gevoel dat hij niet alles kwijt kon met zijn muziek, waarna hij in 2016 als cabaretier debuteerde met zijn one-man show ‘Welkom Bij De Fresku Show’. Samen met MocroManiac bracht hij vervolgens in 2017 zijn album ‘Juice’ uit. In 2022 is Fresku 'Ambassadeur van de Vrijheid'.

In 2021 kwam vervolgens het album ‘In De Lucht Deel 1’ uit. Het album gaat voor Fresku over intuïtie: het gevoel dat er iets in de lucht hangt en niet precies weten wat er gaat gebeuren. De luisteraars krijgen daarbij de ruimte om een eigen betekenis aan zijn nummers te geven. ‘In De Lucht’ is een tweeluik, waarvan het tweede deel in 2022 verschijnt. De release gaat gepaard met een clubtour met band, die 24 september Tolhuistuin zal passeren.

Line-up

Club

  • Fresku
Hqdefault 220607 164337

Fresku

Vrijheid (Official Video)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma