Programma
Vaudou Game Droits ReÄ—serveÄ—s IMG 0345

Vaudou Game

Vaudou Game

zondag 25 september 2022

zondag 25 september 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 28 januari 2022. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor de verplaatste datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Ticket to the Tropics-pas 2022
Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2022. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Vaudou Game is de Frans-Togolese muzikale creatie van Peter Solo. De band mengt de harmonieuze zang typerend voor de rituele West-Afrikaanse voodooceremonies met 70’s afrofunk, blues en soul tot een opzwepend en hypnotiserend geheel. Met de release van het debuutalbum wat het meteen raak; Vaudou Game scoorde een hit met de track 'Pas Contente' en stond daar mede dankzij mee op festivals als Into the Great Wide Open, North Sea Jazz Festival, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into the Woods en Festival Mundial. Met een nieuw album op zak, is Vaudou Game klaar om Tolhuistuin te laten dansen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Vaudou Game

Ticket to the Tropics-pas 2022

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2022. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. De pas is vanaf februari 2022 te bestellen in de webshop van Paradiso. 

Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2022. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van Vaudou Game is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-Pas 2022.

Vaudou Game - Bella

Vaudou Game

Bella

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma