Programma
Two Another banner

Two Another

Two Another

vrijdag 11 maart 2022

vrijdag 11 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Two Another is verplaatst naar vrijdag 17 juni 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het Australische producersduo Two Another staat bekend om hun elektronische popnummers met zwoele r&b-invloeden. De twee muzikanten combineren moeiteloos pop, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek tot een dromerig geheel.

Producer Angus en zanger Eliot ontmoetten elkaar in Australië op school en lieten zich inspireren door muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 vormden ze in Londen Two Another en maakten ze met debuutsingle ‘Higher’ al snel naam in binnen- en buitenland. Op hun nieuwste EP 'Two Sides' liet het duo zich inspireren door triphopartiesten als Massive Attack en Portishead.

Na twee afgelaste concerten in Bitterzoet keert het duo eindelijk terug naar Amsterdam om nieuwe single 'Matter of Time' en meer van hun feel-good tracks te spelen in Tolhuistuin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Two Another
Hqdefault 210928 133315

Two Another

Matter of Time

Two Another - Two Sides

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma