Programma
Bongeziwe Mabandla

Bongeziwe Mabandla

Bongeziwe Mabandla

Monday 25 October 2021

Monday 25 October 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-bezoeken-programma-s-met-coronatoegangsbewijs/84818/. 

Bongeziwe Mabandla laat traditionele en moderne muzikale invloeden versmelten in vindingrijke afro-folknummers. De zanger en gitarist groeide op aan de Oostkaap van Zuid-Afrika, maar verhuisde later naar Johannesburg om te werken aan zijn carrière. Ondanks deze verandering bleef hij zingen en schrijven in het Xhosa, zijn moedertaal. In 2017 maakte hij indruk met zijn tweede album Mangaliso (‘Wonder’), waarmee Mabandla een South African Music Award (SAMA) won. Afgelopen jaar verscheen het derde album ‘iimini’, waarop te horen is hoe zijn muziek wordt aangevuld met soul-, jazz- en urban-invloeden. Met zijn nieuwe benadering van Afrikaanse muziek wordt Bongeziwe Mabandla inmiddels wereldwijd gehoord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Bongeziwe Mabandla
Hqdefault 210713 124848

Bongeziwe Mabandla

Jikeleza

Hqdefault 210713 124848 1

Bongeziwe Mabandla

Ndokulandela

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma