Programma
178512616 10159838882473338 5239364392882624944 n

Benny Sings + Miller Blue

Benny Sings + Miller Blue

woensdag 20 oktober 2021

woensdag 20 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-programma-types-in-paradiso-in-coronatijd/84818/.

Singer-songwriter en producer Benny Sings bewandelt een bijzonder carrièrepad: de in Dordrecht geboren Amsterdammer, ook wel bekend onder zijn echte naam Tim van Berkenstein, debuteerde in 2003 met zijn soloalbum 'Champagne People'. Zijn stijl herken je uit duizenden: Benny Sings maakt luchtige, lo-fi popsongs, geïnspireerd door hiphop, soul en jazz. Na de release van zijn debuutalbum bleef hij in de loop der jaren stoïcijns bezig met het schrijven, produceren en uitbrengen van muziek; voor zichzelf, voor andere artiesten én in opdracht voor films, series en commercials. Met de tijd groeide langzaam maar zeker zijn bekendheid in het buitenland, met als klap op de vuurpijl doorbraak-hit 'Loving Is Easy' uit 2017, die hij schreef met Rex Orange Country. Even later tekende hij bij het iconische Amerikaanse label Stones Throw Records, waar ook artiesten als J Dilla, Madlib, Kiefer en Dâm-Funk bij aangesloten zijn en bracht hij via deze weg twee albums uit: 'City Pop' (2019) en 'Music' (2021). Op deze laatste werkte hij onder andere samen met Mac DeMarco, Tom Misch en Cautious Clay. Dit najaar geeft Benny Sings, 18 jaar nadat hij voor het eerst in Paradiso stond, een show in Paradiso Noord.

Support act: Miller Blue

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Benny Sings
  • Miller Blue
Benny Sings - Nobody's Fault

Benny Sings

Nobody's Fault

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma