Programma
Persfoto Ruben Anninkwebsit

Ruben Annink + Gerson Main

Ruben Annink + Gerson Main

woensdag 6 oktober 2021

woensdag 6 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Dit is het verplaatste concert van 27 maart 2020, 13 juni 2020 en 12 maart 2021. Tickets gekocht voor die data blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Ruben Annink vergaarde zijn eerste bekendheid door zijn deelname aan het tv-programma “De Beste Singer-Songwriter” in 2015. De Haarlemse zanger, die als straatmuzikant begonnen is, werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben binnen de Nederpop zijn eigen geluid ontwikkeld, zoals terug te horen is op zijn laatste EP 'Helderzien'.

Voorprogramma: Gerson Main
Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane. Daarna ging Gerson solo verder en behaalde hij een finaleplaats in de talentenjacht De Beste Singer-Songwriter. Zijn poëtische teksten op aanstekelijke ritmes sloegen aan. De singles 'Ik Weet Niet Hoe' en 'Deejay' leiden naar het debuutalbum 'De Slechtste Singer-songwriter van Nederland'. Daarnaast maakt Gerson Main veel muziek voor andere artiesten en reclames. Op dit moment werkt hij aan zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ruben Annink
  • Gerson Main
Hqdefault 210304 114948

Ruben Annink

Papa

Hqdefault 210712 140326

Gerson Main

PingPong (ft. Donnie)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma