Programma
The Notwist website

The Notwist + Bhajan Bhoy

The Notwist + Bhajan Bhoy

Monday 18 October 2021

Monday 18 October 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie hwww.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-programma-types-in-paradiso-in-coronatijd/84818/.

Let op: dit programma is verplaatst van Paradiso Noord naar Paradiso. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.

Niet veel bands zijn na dertig jaar nog steeds zo relevant als The Notwist. Keer op keer weet de geliefde Duitse band zichzelf te vernieuwen en zoeken ze voor elk album het avontuur op met genres. Dat is in de basis indierock met uitstapjes naar elektronica, maar ook de invloeden van jazz en hiphop duiken steeds weer op. De broers Markus en Micha Acher en bandleden brengen begin 2021 het nieuwe album ‘Vertigo Days’ uit, waarmee ze heel dichtbij de magie van het doorbraakalbum ‘Neon Golden’ (2002) komen. Maar dan uiteraard wel met nieuwe elementen, zoals de bijdragen van gastmuzikanten als Juana Molina, Ben LaMar Gay en Angel Bat Dawid.

Voorprogramma: Bhajan Bhoy
Bhajan Bhoy is de bijnaam waaronder Britse multi-instrumentalist Ajay Saggar opereert. Afgelopen zomer verscheen zijn veelgeprezen debuutalbum 'Bless Bless', vol kosmische geluiden en psychedelische soundscapes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Notwist
  • Bhajan Bhoy

Van het Indiestad-blog:

Op maandag 18 oktober 2021 geeft The Notwist een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

The Notwist

Where You Find Me

Op maandag 18 oktober 2021 geeft The Notwist een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

Bhajan Bhoy

Pinecone

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma