Programma
Yael Naim

Yael Naim

Yael Naim

zaterdag 4 april 2020

zaterdag 4 april 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Dit concert is uitgesteld naar woensdag 7 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Yael Naim op 4 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 7 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The April 4th concert of Yael Naim is postponed to Wednesday October 7th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details.

=============

Tien jaar geleden maakte Yael Naim een sensationeel debuut in de muziekindustrie met de single 'New Soul'. Op basis van dit buitengewone succes heeft ze geduldig een leven opgebouwd als muzikant en singer-songwriter met haar artistieke partner en producer David Donatien; drie albums met meer dan een miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, die alle drie een Victoire de la Musique hebben gewonnen.  Ook de samenwerkingen die geïnitieerd werden voor haar laatste album waren van hoog niveau: duetten met Brad Mehldau, een videoclip geregisseerd door Stromae, tekstschrijven voor Françoise Hardy. Vorig jaar schreef Yael nieuwe nummers die op het album 'nightsongs' zullen verschijnen. Intieme en krachtige liedjes, die zij 's nachts schreef en componeerde. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Yael Naim
Het concert van Yael Naim is uitgesteld naar een later te bepalen datum.

Yael Naim

New Soul

Het concert van Yael Naim is uitgesteld naar een later te bepalen datum.

Yael Naim

A Part Of Us

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma