Programma
Toeters en Bellen 3

Toeters en Bellen Jubilee

Toeters en Bellen Jubilee

zaterdag 16 september 2017

zaterdag 16 september 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 16:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 16:00

Tot 1 september Entree Earlybird 10,- incl. daglidmaatschap

Het Amsterdamse straatorkest Toeters en Bellen (T&B) speelt al 25 jaar muziek uit alle windstreken. Dat viert het orkest met bevriende straatorkesten uit Frankrijk, Duitsland, Engeland en Nederland. Acht straatorkesten die samen een kleurrijke feestavond neerzetten vol energieke blazers en percussie. Optredens van Tenth Avenue Band (Newcastle), IG blech (Berlijn), Le Fat (Bretagne), La Fanfare Invisible (Parijs), Kladderadatch (Nijmegen), De Tegenwind (Utrecht), Fanfare van de Eerste Liefdesnacht (Amsterdam) en natuurlijk de jarige Toeters & Bellen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Toeters en Bellen 3

    Internationaal Straatorkestfestival

    Het feest in Paradiso Noord is onderdeel van het Internationaal Straatorkestfestival dat Toeters en Bellen het hele weekend organiseert. Met op zaterdag 16 september optredens bij o.a. Amsterdam Museum, Zonneplein en Frederiksplein. En op zondag 17 september een botenparade met kadeoptredens bij o.a. ‘t Blaauwhooft, Kattenburgerplein en de Waterkant.

    Logo Toeters & Bellen Jubilee

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma