Programma
Thundercat website

Thundercat

Thundercat

Tuesday 14 April 2020

Tuesday 14 April 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Thundercat op 14 april is uitgesteld naar maandag 5 oktober en vindt nu plaats in de Melkweg. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie en datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie, ook over de geldigheid van een mogelijk al aangeschaft Paradiso Lidmaatschap.
English:
The April 14th concert of Thundercat is postponed to Monday October 5th and moved to Melkweg. Bought tickets remain valid for the new location and the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.


============


This concert is presented by Paradiso & Super-Sonic Jazz. 


Thundercat is het soloproject van producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als bandlid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, maar maakte na het verlaten van de band snel naam met zijn eigen muziek. In 2010 verscheen het album ‘Cosmogramma’, een samenwerking met elektronicaproducer Flying Lotus. Daarna volgden twee soloalbums, een EP op Flying Lotus' label Brainfeeder en samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar op zijn ‘To Pimp a Butterfly’ en Kamasi Washington op ‘The Epic’.


Zijn derde album ‘Drunk’ kwam uit in 2017 en werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden, met bijdragen van klinkende namen als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald, Kenny Loggins, Wiz Khalifa, Kamasi Washington en Flying Lotus.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Thundercat
Hqdefault 191209 114745

Them Changes

Hqdefault 191209 114745 1

Tiny Desk Concert

Super-Sonic Jazz // Jazz from Amsterdam since 2017

Super-Sonic Jazz was founded in Amsterdam in 2017 and presents contemporary artists within the universe of jazz music; open minded and free spirited jazz, hiphop, soul, electronic music and improv. 

Super-Sonic Jazz // RECORD LABEL
Super-Sonic Jazz // ANNUAL FESTIVAL
Super-Sonic Jazz // CONCERT PROGRAMME

Upcoming Super-Sonic Jazz Events

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma