Programma
Thee sacred souls

Thee Sacred Souls

Tuesday 10 September

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 30,80

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Thee Sacred Souls bestaat uit drummer Alex Garcia, bassist Sal Samano en zanger Josh Lane, die in 2019 samen een band vormden en binnen een jaar een platencontract in de wacht sleepten bij het iconische funk- en soullabel Daptone Records, ooit thuisbasis van onder andere Sharon Jones & The Dap-Kings en Charles Bradley. Bij Thee Sacred Souls draait alles om het brengen van een zo mooi en authentiek mogelijk geluid; om deze reden kiest het trio er voor om al hun muziek analoog op te nemen in plaats van digitaal. Hun eerste singles werden ruim tien miljoen keer gestreamd, en trokken de aandacht van mainstream media zoals Rolling Stone maar ook van artiesten zoals Timbaland en Gary Clark Jr. Met lyrische recensies en een groeiende fanbase lijkt de aandacht voor deze jonge band uit San Diego de komende jaren als een lopend vuurtje te zullen verspreiden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Thee Sacred Souls
Tiny Desk

Tiny Desk

Thee Sacred Souls

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Super-Sonic Jazz

Super-Sonic Jazz is an Amsterdam-based non-profit platform for exciting artists who move within the universe of jazz. We release music on our independent record label, and in collaboration with Paradiso, we organize concerts, jams, and the annual Super-Sonic Jazz Festival. This year Super-Sonic Jazz Festival 2024 will take place from Wednesday, November 13th to Sunday, November 17th, 2024, at Paradiso, de Duif , and the Vondelkerk in Amsterdam.

More info
Ssj website logo
SS Jhopelijkisdezegoed

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma