Programma
Bu Bg Va YG3ow Lj V4 SJ9x O0r JH4fz surc NQ36 Qm Otf4

The Veils + Fazerdaze

The Veils + Fazerdaze

maandag 2 oktober 2017

maandag 2 oktober 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Indierockband The Veils rondom de Brits/Nieuw Zeelandse Finn Andrews staat bekend om hun ijzersterke en goudeerlijke liedjes. De charismatische Andrews zingt altijd met een zekere intensiteit en bezetenheid. Sinds het ontstaan van The Veils in 2001 heeft de band een sterke live reputatie opgebouwd en zijn er vier studioalbums uitgebracht. De laatste daarvan heet 'Total Depravity' en verscheen vorig jaar. Naast het vele spelen heeft Finn Andrews ook tijd gevonden om te acteren. Hij speelt namelijk een rol in het vervolg van de hitserie Twin Peaks.

Gratis met Indiestadpas 2017: maximaal 300 aanmeldingen (VOL)
Het concert van The Veils is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017. De aanmeldingen zijn beperkt tot maximaal 300. Zorg dus dat je op tijd bent aangemeld via de website van Indiestad. De inschrijflijst hiervoor is ondertussen helemaal vol.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Veils
  • Fazerdaze
Veils

Low Lays The Devil

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma