Programma
The Streets

The Streets

The Streets

vrijdag 17 juli 2020

vrijdag 17 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:
Het concert van The Streets op 17 juli is afgelast in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zullen ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.


English:
The The Streets concert of July 17th is cancelled due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.


==================

Na het uitbrengen van het album 'Computer and Blues' in 2011, werd het stil rond The Streets. Ruim tien jaar was er amper aan de de Britse band uit Birmingham te ontkomen sinds het uitbrengen van 'Has It Come To This' in 2001, een nummer dat voor een doorbraak zorgde. Het decennium dat volgde verschenen nog vele interessante singles waarbij frontman Mike Skinner met zijn band UK garage, hiphop en rock nader tot elkaar bracht zoals 'Blinded By The Lights', 'Fit But You Know It', 'Prangin' Out' en natuurlijk 'Dry Your Eyes'. 

Onder verschillende aliassen bleef Mike Skinner de afgelopen jaren muziek uitbrengen, maar in 2018 was daar dan toch echt een terugkeer van The Streets. Dat ging gepaard met het uitkomen van meerdere nieuwe nummers, waaronder 'Call Me In The Morning', 'Burn Bridges' en 'Take Me As I Am'. Onder meer op Lowlands en Glastonbury liet The Streets zien nog altijd ijzersterke shows te kunnen zetten en energie te over te hebben.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Streets
Dit programma is afgelast.

Dry Your Eyes

Dit programma is afgelast.

Blinded By The Lights

Dit programma is afgelast.

Don't Mug Yourself

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma