Programma
Press 2019 theshavers

The Shavers + Dennis en Johan Draaien Door

The Shavers + Dennis en Johan Draaien Door

zondag 22 december 2019

zondag 22 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:00, Voorprogramma: 13:00, Hoofdprogramma: 16:30

The Shavers is terug voor een éénmalig optreden in Paradiso. De beruchte surfpunkband maakt hiermee voor de tweede keer een glorieuze comeback. The Shavers verovert sinds 1996 de podia met hun energieke shows. 'Halvarine (gadverdamme)', 'Cor de moordenaar' en 'Drinken, drinken, drinken' is slechts een kleine greep uit hun kenmerkende repertoire van strakke surfrocknummers met oprechte en soms smerige, Nederlandstalige teksten.

Na een eerste afscheid in 2006 lijkt in 2011 het doek definitief te vallen voor The Shavers, na het overlijden van gitarist Cock de Jong. Acht jaar later keert de band wederom terug. De rol van Cock wordt overgenomen door Eg de Jong, de vijftienjarige zoon van drummer Theo de Jong. Uiteraard is de onverwoestbare zanger Johannes de Boom, de volgetatoeëerde ‘opa van de Nederlandstalige rock-‘n-roll’ ook van de partij. The Shavers speelt oud én nieuw werk, waarbij leden van Peter Pan Speedrock als gastmuzikanten kunnen opduiken.

Voorprogramma-dj's: Dennis en Johan Draaien Door

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Shavers
  • Dennis en Johan Draaien Door

Afterparty

Met je ticket voor The Shavers kun je gratis naar de officiële afterparty in de kleine zaal van Paradiso. Deze start direct na het concert van The Shavers en op het podium staan in ieder geval Magnetic Spacemen en Durango. 

Hqdefault 190219 105226

Halvarine

Hqdefault 190219 105226 1

Alcohol

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma