Programma
The Roots

The Roots

dinsdag 30 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 70,50

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Er vindt ook een show plaats op 29 juli.

The Roots heeft zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijke en gerespecteerde hiphopacts in de industrie, bekend om hun instrumentale mix van hiphop, jazz en neosoul. De band ontstond in 1987 toen rapper Black Thought en drummer Questlove vrienden werden op hun middelbare school in Philadelphia. Ze begonnen samen op te treden en al snel ontmoetten ze bassist Hub en rapper Malik B. Na het behalen van landelijk succes, besloot de band in 1993 om hun eerste album op te nemen.

In de daaropvolgende jaren groeide The Roots naar zeven leden en bracht het collectief nog negen studioalbums en twee EP's uit. Hiermee werden ze twaalf keer voor een Grammy genomineerd en wonnen ze er vier. Daarnaast zijn ze momenteel de vaste huisband van de Amerikaanse 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon en organiseren ze jaarlijk hun eigen muziekfestival 'The Roots Picnic'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Roots
The Roots

The Roots

You Got Me ft. Erykah Badu

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

The Roots op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma