Programma
Pacific Avenue Charlie Hardy Look2 003

The Rions + Pacific Avenue

donderdag 5 september

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Inclusief daglidmaatschap

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024. Hiermee kun je een kalenderjaar lang van geselecteerde indieconcerten in Amsterdam genieten. Meer informatie via de website van Indiestad. Aanmelden is mogelijk via de link onderaan de pagina.

The Rions
The Rions, vier schoolvrienden uit Avalon (Australië), gaan een nieuwe fase in met single ‘Sweet Cocoon’. Dit nummer, aangedreven door een rauwe, bijna grunge-achtige gitaarriff, symboliseert de bescherming die we gebruiken om moeilijke momenten te doorstaan. 2023 was een monumentaal jaar voor de band; debuut-EP 'Minivan' was een schot in de roos. Ze behaalden meerdere plaatsen in de Hottest 100, kregen lovende reacties van namen zoals Dayglow en Sam Worthington en wonnen triple j’s Unearthed High.

Pacific Avenue
De andere Australische band van de avond, Pacific Avenue, heeft onlangs debuutalbum 'Flowers' uitgebracht via BMG. De band, bestaande uit Harry O’Brien, Ben Fryer, Jack Kay en Dom Littrich, heeft in korte tijd veel succes behaald. 'Flowers' combineert instinctieve classic rock met een breed scala aan invloeden, van typische rocknummers en Britpop tot zoete ballads, en eert de bands die hen inspireerden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • The Rions
  • Pacific Avenue
The Rions

The Rions

Minivan

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Pacific Avenue

Pacific Avenue

Spin Me Like Your Records

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met de Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma